+1 глас
16.5k прегледа
попитан от
Намерих няколко различни къмпинга на Тасос и всички ми изглеждат хубави на снимките, но някой има ли лични впечатления от някой конкретен къмпинг? Можете ли да ми препоръчате някой пред другите?
Сподели:

2 отговори

0 гласа
отговорени от (167 точки)
 
Най-добър отговор
Посетих 3 къмпинга на Тасос тези дни и ето впечатленията ми:

1. Daedalos - Намирасе близо до Принос, на западната част на острова. Разположен е по дължината на плажа, който е много хубав. Местата за палатки са с достатъчно сянка и отделени едно от друго с жив плет. Санитарните възли са малко занемарени, но една част от тях се ремонтираше. Ако трябваше да избирам конкретен къмпинг на Тасос за почивка, сигурно щеше да е този.

2. Pefkari - Намира се на южната част на острова, до Potos. Къмпингът е голям, добре уреден, чист, с много добри санитарни възли - чисти и поддържани. Явно когато аз бях не беше отворен все още целия и ни настаниха много близо до входа на къмпинга, което не беше най-готиното място, сянката беше по-малко и трафика на хора наоколо беше голям. Плажът на този къмпинг е супер зле - само камънаци.

3. Golden Sands - това е най-известния и най-големия им къмпинг (както и курорт и плаж), разположен в източната част на острова под много красиви скалисти върхове. Разполага с много места за палатки и хубави сенки, има много санитарни помещения, които са чисти, но и малко занемарени. Плажът е до къмпинга, много напомня българските плажове като пясък. Водата хубава и бистра и не е дълбоко. През сезона със сигурност там ще е пренаселено, но и нощният живот ще е най-пъстър.

Общо взето, къмпинзите са добре организирани и едва ли ще останете разочаровани, но все пак си изберете спрямо личните предпочитания - дали да е по-спокойно или да има повече забавления.
+1 глас
отговорени от
Голдън сандс

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Подобни въпроси

0 гласа
1 отговор
попитан 2013 юни 25 от анонимен
Тръгвате на път, но имате въпрос? Задайте го тук и ще получите точен отговор. Или помогнете на някой като отговорите вие :)

98 въпроса

112 отговори

14 коментари

164k потребителя

...