0 гласа
243 прегледа
попитан от
Четох за този хотел, разгледах им и сайта, но ми се иска някой, който е ходил там да ми каже - хубав ли е хотела и обслужването, хубави ли са басейните? Мисля си за уикенд почивка с децата.
Сподели:

1 отговор

0 гласа
отговорени от (167 точки)

Като цяло - добър е. Въпреки, че на входа те посреща табелка с една-единствена звезда, базата е приятно реновирана, стаите са просторни, добре обзаведени и чисти. Общите пространства също са хубави.

Хотелът има 2 горещи басейна - вътрешен и външен - като вътрешния им прави проблеми с влагата, което пък осигури неприятната гледка на олюпена стена, но иначе самия басейн е чист и поддържан. Външния басейн е много добър, водата в него е 38 градуса и не се препоръчва да се стои повече от 20 минути. То и човек така се размазва, че не му трябват повече от 20 минути smiley.

Спа центърът е добър, чист и с приятен и отзивчив персонал.

Единственото място, където не останах особено доволен е расторанта - храната беше смесица от вкусни и не особено вкусни яденета, но включената в цената закуска беше по-скромна отколкото трябва.

Бих го препоръчал за уикенд в студената част на годината.

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Подобни въпроси

+1 глас
1 отговор
Тръгвате на път, но имате въпрос? Задайте го тук и ще получите точен отговор. Или помогнете на някой като отговорите вие :)

98 въпроса

112 отговори

14 коментари

167k потребителя

...